Під Києвом у жорсткій ДТП постраждали 7 осіб

Поблизу села Лютіж на трасі Київ – Овруч зіштовхнулися Mercedes та Nissan. Аварія сталася ввечері 22 листопада.

Внаслідок зіткнення легковики вилетіли з дороги, а всі, хто перебував у середині, отримали травми, повідомили у поліції Києва. За попередніми даними, ДТП сталася через те, що водійка Nissan не пропустила Mercedes та почала поворот.

Власник “німця” уникнути зіткнення не встиг.

Від удару та з’їзду машин з траси водії та пасажири легковиків отримали численні ушкодження. Серед травмованих – неповнолітній.

На місці події працювали медики швидкої. 4 осіб довелося госпіталізувати. Іншим лікарі надали допомогу без поїздки до медичного закладу.

За фактом аварії слідчі поліції Вишгорода відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Якщо провину водійки “японця” визнають в суді, їй загрожує від 3400 до 8500 гривень штрафу, до 2 років виправних робіт або до пів року арешту. Також судді можуть обмежити волю жінки на 3 роки та позбавити її права керування транспортними засобами.

Нагадаємо, на Київщині вже 56 шкіл навчаються дистанційно.

 

 

 

Next Post

Поліція встановила ім`я жінки, яку вчора знайшли вбитою у Голосіївському парку

Пн Лис 23 , 2020
Встановлено особу жінки, напівоголене тіло якої знайшли напередодні біля ресторану в Голосіївському районі. Це 46-річна уродженка Полтавської області Лариса Долженко. Загибла разом з доньою проживала у столиці. Її тіло знайшли за кілометр від того будинку, де вона мешкала. Згідно з попереднім оглядом судмедексперта, слідів насильницької смерті не виявили; причини смерті поки залишаються невстановленими. Деякі ЗМІ повідомили, що жінку могли задушити. Однак […]
Лариса Долженко

Можливо ви пропустили?