Київ визнали найкращим містом світу у 2023 році

Київ славиться не тільки вишуканими стародавніми будівлями, але також є маяком мужності та стійкості проти російського агресора – саме так назвали столицю України експерти, які створили рейтинг сотні найкращих для життя міст.

Київ

Про це повідомляє worldsbestcities.

Так, експерти оприлюднили рейтинг “Топ 100 найкращих міст світу 2023 року для життя, роботи, інвестицій та подорожей”. Лідируюче місце виявилося у Лондона, на другому місці Париж, далі Нью-Йорк та інші великі міста світу.

“Київ – великий діловий центр України. Житловий фонд міста представлений багатоквартирними будинками та сучасними житловими комплексами. Транспортна інфраструктура – це розвинена система метро та автобуси, тролейбуси та трамваї. Місто багате на пам’ятки”, – написали про столицю.

За словами експертів, символом Києва є Києво-Печерська лавра, а головним здобутком столиці – її дух, який не змогли зламати російські окупанти.

“Мужній український народ перетворив російський план “Київ за три дні” на тривалу і зовсім не переможну війну для Росії”, – йдеться у повідомленні.

Водночас, на таке звання відреагував постпред України Сергій Кислиця.

“Київ визнаний найкращим містом світу в 2023 році. Я так зворушений. Далі слідує Лондон (люблю це місто і сповнений заздрості), Париж і Нью-Йорк”, – написав він у Twitter-акаунті.

Next Post

Усе про алергени: домашні тварини

Ср Січ 4 , 2023
Усе про алергени: домашні тварини Якщо у вас вдома є нежить, свербіж або сльозяться очі або закладеність носа у ваших собак чи котів, не бійтеся – вам не потрібно відмовлятися від них. Нижче дізнайтеся більше про те, як ваші милі пухнастики можуть призвести до цих симптомів, і запам’ятайте поради щодо профілактики […]
алергени

Можливо ви пропустили?