На Київщині водійна кілометр протягла безхатька, який зачепився капюшоном за її машину

безхатько

Вчора, 18 лютого, у Боярці, що на Київщині, водійка КІА не помітила чоловіка і протягнула його понад кілометр на фаркопі.

Про це повідомили в поліції Київської області.

За словами правоохоронців, інцидент стався близько 14-ї години. 41- річна водійка КІА не помітила, що за фаркоп її іномарки капюшоном зачепився невідомий. Жінка почала рух і тільки, проїхавши кілометр, побачила людину.

На місце події приїхала “швидка”. І чоловіка, який зачепився за автівку без свідомості госпіталізували до Київської обласної клінічної лікарні.

Наразі поліцейські встановлюють особу потерпілого: на вигляд йому 40-45 років, був одягнутий у темний одяг. Як чоловік зачепився за іномарку та як опинився.

Слідчі намагаються з’ясувати усі деталі та обставини цього інциденту.

 

Next Post

Пенсіонери Києва можуть безкоштовно стерилізувати своїх домашніх улюбленців

Пт Лют 18 , 2022
У столиці стартувала кампанія з безкоштовної стерилізації домашніх тварин, які належать людям старшого віку. Як повідомила в.о. директорки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур, скористатися послугою зможуть кияни, що мають пенсійне посвідчення та мешкають у столиці. Акція триватиме до 15 березня. Стерилізувати своїх котів та собак пенсіонери можуть у клініках комунального підприємства за попереднім записом за […]
Стерилізація

Можливо ви пропустили?