Неймовірно, будівельники не стали пиляти дерево і поклали тротуар в обхід

У мікрорайоні ДВРЗ при реконструкції вулиці в приватному секторі поклали тротуар в обхід дуба-велетня, якому, за словами місцевих жителів, близько ста років. Дерево абсолютно здорове, не аварійне, тому будівельники вислухали думку людей і не стали його пиляти.

Самі люди по-різному поставилися до незвичного ремонту. Одні в захваті від такого рішення, мовляв, нарешті подумали головою. Але є і ті, хто вважає, що коріння дерева зашкодять плитку і асфальт, а саме дерево обов’язково впаде на дорогу.

«Київавтодорі» уточнили, що вулицю Макаренка реконструюють в комплексі з продовженням вулиці Довбуша до Броварського проспекту. До ремонту на вулиці Макаренка взагалі не було тротуарів і люди ходили по грунтових доріжках.

Джерело

Next Post

Київрада не підтримала виділення УПЦ МП землі на Дарниці для будівництва церкви

Нд Лют 16 , 2020
Більшість депутатського корпусу Київради висловилися проти надання землі громаді УПЦ МП. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на “Релігійну правду”. Відповідний проект рішення на розгляд київським депутатам запропонували на засіданні 13 лютого. “Під час обговорення звучали думки, що навіть за часів Януковича громадам УПЦ МП не видавали землю в Києві, […]

Можливо ви пропустили?