У Києві відкриється виставка швейцарського художника Гігера, який працював над дизайном фільму “Чужий”

У Національному центрі Олександра Довженка 30 травня відкриється виставка швейцарського художника Ханса Рудольфа Гігера, який працював над дизайном для фільму «Чужий». Згодом Гігер отримав «Оскар» за найкращі візуальні ефекти.
Про це повідомляє Bird in flight.
Картина Рідлі Скотта вийшла на екрани 40 років тому, в 1979 році, і вплинула на поп-культуру, кінематограф, дизайн коміксів та комп’ютерних ігор. Київська виставка стане частиною міжнародної програми, присвяченій святкуванню річниці прем’єри фільму.
Показ відреставрованої стрічки пройде на кінофестивалі «Молодість». Виставка буде відкрита до кінця червня. Більше інформації про неї з’явиться на сторінці Довженко-Центру в фейсбуці після 9 травня.

Next Post

У Києві 20 травня стартує фестиваль сучасного мистецтва Kyiv Art Week

Вт Тра 14 , 2019
З 20 по 26 травня в Києві відбудеться четвертий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва Kyiv Art Week. Про це йдеться в прес-релізі організаторів. У цьому році в межах фестивалю представлять низку інсталяцій і художніх спецпроектів по всьому місту, освітню програму, короткометражні фільми про сучасне українське мистецтво і великий ярмарок галерей і […]

Можливо ви пропустили?