У Києві затримали неадекватного чоловіка, який розпалив багаття вдома та кидався на поліцію

неадекват

У Києві правоохоронці затримали чоловіка напідпитку за неадекватну поведінку. Через сімейні чвари киянин ледве не спалив квартиру.

Про це повідомляє “Київ Оперативний” у Telegram.

Подія сталася у будинку по вул. Василенка, 1. Там 54-річний чоловік на ім’я Руслан у стані алкогольного сп’яніння розсварився з сестрою, яка прийшла до нього в гості. Через його агресивну поведінку жінка викликала поліцію. На місце одразу прибув наряд підрозділу “Поліна”, що спеціалізується на домашньому насиллі.

неадекват

Однак, впустити у свою оселю правоохоронців чоловік навідріз відмовився, погрожуючи їм ножами та відкривши в квартирі газ. Оскільки він хотів підпалити квартиру, поліція викликала підмогу у вигляді газовиків та “швидкої”.

У підсумку газовики перекрили подачу газу до помешкання, а правоохоронцям вдалося затримати власника квартири, коли він уже встиг розвести багаття посеред оселі.

неадекват

Сусіди припускають, що причиною його неадекватної поведінки є сестра, яка навмисно купує йому ліки. Вони у поєднанні з алкоголем викликають такі напади. Мовляв, “поклала око” на квартиру.

Правоохоронці детально вивчатимуть всі ці небезпечні для усього будинку аспекти.

Next Post

На Київщині водійна кілометр протягла безхатька, який зачепився капюшоном за її машину

Пт Лют 18 , 2022
Вчора, 18 лютого, у Боярці, що на Київщині, водійка КІА не помітила чоловіка і протягнула його понад кілометр на фаркопі. Про це повідомили в поліції Київської області. За словами правоохоронців, інцидент стався близько 14-ї години. 41- річна водійка КІА не помітила, що за фаркоп її іномарки капюшоном зачепився невідомий. Жінка почала рух […]
безхатько

Можливо ви пропустили?