У Софійській Борщагівці швидка потрапила в ДТП та заблокувала в’їзд в Київ

швидка

Аварія сталася вранці 29 грудня на вулиці Пушкіна у напрямку виїзду з Києва. Вранці 29 грудня водій швидкої “Добробуту” не впорався з керуванням та на швидкості врізався в електроопору.

Аварія трапилася у близько 7:00 29 грудня на вулиці Пушкіна у Софіївській Борщагівці. Водій швидкої проїхав приблизно кілометр від Окружної дороги, коли машину занесло та відкинуло в електроопору.

Бетонний стовп впав на дах швидкої, завдавши їй досить серйозних ушкоджень.Травми внаслідок зіткнення отримало двоє людей. За попередніми даними, їх ушкодження не є дуже важкими.

На місці ДТП працюють медики швидкої, поліцейські та рятувальники. За фактом аварії з постраждалими мають відкрити кримінальне провадження, але остаточна кваліфікація події залежить від ступеня важкості травм потерпілих.

 

 

 

Next Post

У Дарницькому районі чоловік викинув з вікна 5 новонароджених цуценят

Ср Гру 29 , 2021
Біля житлового будинку перехожі знайшли 5 мертвих цуценят. Усіх їх з вікна викинув один з жильців. За словами місцевої мешканки Олени, яка знайшла трупи тварин, вона від шоку навіть одразу не викликала поліцію. “Я в житті не бачила такої жорстокості. Розплакалася, у деяких цуценят була кров на мордочці. Нібито їх […]
цуценята

Можливо ви пропустили?