Працівник Нової пошти розповів, як врятував бабусю з вогню

Працівник одного з відділень Нової пошти Михайло Левченко розповів, як врятував пенсіонерку, у квартирі якої спалахнула пожежа. ДСНС номінуватиме рятівника на звання героя-рятувальника року, а начальство на роботі обіцяє виплатити премію в 25 тисяч гривень.

Відео із розповіддю Левченка опублікували на стрінці ДСНС у facebook.

“Сусіди сказали, що над нами горить квартира. Побачив, що у квартирі бабуся. Вона вибивала скло. Взяли у сусідів драбину. Потім залізли, дістали бабусю. Потім із поліцією почали гасити пожежу. Потім приїхали ДСНС», – розповів він.

Як з’ясувалося, потерпілій жінці  93 роки, вона сама підпалила квартиру, бо має проблеми психічного характеру. Про це йдеться у сюжеті ТСН. Квартира вигоріла вщент. Увесь будинок залишився без світла.  Про врятовану жінку відомо, що їй 93. ЇЇ госпіталізували до лікарні. Нині із нею все гаразд, тільки трішки надихалася диму, розповіла донька потерпілої.

“Зараз завдяки представниками ЗМІ зробимо розголос, потім підготуємо документи до Держслужби з надзвичайних ситуацій і будемо номінувати на героя-рятувальника року”, – каже речниця Головного управління ДСНС України у місті Києві Світлана Водолага.

А керівництво Михайла на “Новій пошті” обіцяє преміювати свого підлеглого. Йому вручать 25 тисяч гривень.

Next Post

За депутата-"слугу" Трубіцина внесли заставу в майже 15 мільйонів

Ср Лют 16 , 2022
За депутата Київської міськради від фракції «Слуга народу» Владислава Трубіцина, який був спійманий на хабарі, внесена застава в сумі понад 14 млн грн, як альтернатива утримання під вартою, Про це повідомили у Вищому антикорупційному суді. Нагадаємо, шо 12 лютого ВАКС заарештував Трубіцина з альтернативою застави в 14 млн 886 тис.грн. […]
Трубіцин

Можливо ви пропустили?