В Охматдиті врятували хлопчика, який проковтнув годинник

Охматдит

Три хвилини знадобилося лікарям Охматдиту для того, аби витягнути зі шлунку маленького хлопчика наручний годинник.

Малюк дивився мультфільм та бавився з старовинним жіночим годинником «Мечта», що був без ремінця. Задивившись у екран хлопчик випадково проковтнув годинник. Батьки одразу привезли дитину в Охматдит.

Команда ендоскопістів під керівництвом Дар‘ї Вороняк дістала пристрій за три хвилини без хірургічного втручання.

«Годинник дістали ендоскопічно, без розрізів, завдяки командній роботі анестезіологічної та ендоскопічної бригад. Хлопчик перебував під загальним наркозом з ендотрахеальною інтубацією. Годинник робочий, показував правильний час, навіть перебуваючи у шлунку», — зазначила завідувачка відділення ендоскопії Дар‘я Вороняк.

Дитина почувається добре та перебуває під наглядом лікарів. За час роботи відділення ендоскопії Охматдиту, це другий випадок, коли маленький пацієнт проковтнув годинник.

Next Post

Чи пускатимуть до укриттів у Києві з домашніми тваринами?

Вт Лют 22 , 2022
Домашні тварини також можуть перебувати в укриттях, які розташовані в житлових будинках, соціальних установах та підземних переходах. Про це повідомив начальник відділу з питань цивільного захисту Деснянського району Микола Бойко. Він зазначив, що у разі бомбардування “навряд чи будуть перевіряти наявність домашніх тварин в укриттях”. За його словами, у формальних […]
Укриття

Можливо ви пропустили?