У Києві перевірили маршрутки, на які скаржаться пасажири

маршрутки

У Києві перевірили ряд маршрутів, на які місто постійно отримує скарги від пасажирів, що мерзнуть на зупинках годинами. Причина цього — недостатня кількість машин на маршрутах.

Про це повідомляє заступник голови КМДА Костянтин Усов. Зокрема, цього тижня Комунальна служба перевезень перевірила 12 маршрутів.

«Майже у всіх цих перевізників на маршрутах зафіксували меншу кількість рухомого складу, ніж має бути: на 179 маршруті їздить 4 автобуси замість 6; на 212 — 8 замість 12; на 520 — 3 замість 8; на 485 – 6 замість 15; на 525 — 4 замість 6; на 518 — 8 замість 13; на 450 — 4 замість 7; на 433 — 5 замість 7», — розповів заступник голови КМДА.

Він додав, що Комунальна служба перевезень оформила відповідні порушення. З понеділка перевірки продовжать.

Раніше ми повідомляли, що Тищенко назвав депутатку Київради “дівчинкою, що посміхається під час війни”

Next Post

Поліція затримала жінку, яка знімала у порно власних дітей

Пт Лют 4 , 2022
На дитячу порнографію в мережі звернули увагу правоохоронці Австралії, які припустили, що вона створена в Україні, й повідомили про це київську кіберполіцію. Про це повідомили в поліції. Зловмисниці самі вигадували сценарії та змушували грати у порнофільмах двох малолітніх дівчат дев’яти та 11 років. Відео та фото розповсюджували в інтернеті за гроші. “Столичні правоохоронці встановили, що контент йде з […]
порно

Можливо ви пропустили?