Тищенко в Київраді назвав депутата “дівчинкою, яка посміхається під час війни”

Тищенко

Депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко осоромився під час коментування створення райрад в Києві. Його слова було важко зрозуміти, а ще він назвав народну депутатку “дівчинкою, яка посміхається під час війни”. 

Сесія, яка пройшла вчора, транслювалася на сайті Київради.

Тищенко був проти створення районних рад і вимагав перенести голосування такими словами:

«Ви всі розумно, що і ми всі це розуміємо. Да, ми всі розумно ставимось до події. І ви, дівчинка, яка посміхається сьогодні під час війни. Народний депутат, яка підсміхається…. Тому кияни не згодні, щоб їми хтось керував. Кияни сьогодні мають бажання жити в столиці, яка є прикладом. Щоб сьогодні ми бачили відповіді, чули, що до тих, які сьогодні чомусь в Києві є в нас стовпчики, які сьогодні не дають можливості паркуватися киянам. Ви руйнуєте бізнес сьогодні. Ось які наполегливі проблеми сьогодні треба вирішувати», – сказав Тищенко.

Своїм висловом Тищенко викликав обурення в соцмережах і звинувачення у сексизмі.

 

Next Post

У Києві перевірили маршрутки, на які скаржаться пасажири

Пт Лют 4 , 2022
У Києві перевірили ряд маршрутів, на які місто постійно отримує скарги від пасажирів, що мерзнуть на зупинках годинами. Причина цього — недостатня кількість машин на маршрутах. Про це повідомляє заступник голови КМДА Костянтин Усов. Зокрема, цього тижня Комунальна служба перевезень перевірила 12 маршрутів. «Майже у всіх цих перевізників на маршрутах […]
маршрутки

Можливо ви пропустили?