Блогери, що збили людину, будуть відповідати за це по закону

блогерка

Водій автівки, в якій скандальна блоґерка “Тішина” знімала відео їхньої поїздки, збив людину внаслідок порушення швидкісного режиму. Завдяки відео блоґерки, поліцейські змогли розшукати потерпілого та встановити особу водія.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він нагадав, що після ДТП блогерка заявляла, що вони допомогли потерпілому, компенсували матеріальні і моральні збитки, і питання, на її думку, “закрито”.

“Як часто буває – вона збрехала. Ніякої допомоги потерпілому – не було. Андрію, – так звуть потерпілого, – просто пощастило, що він залишився живим. Водій буде відповідати і за скоєння ДТП і за залишення місця ДТП! Його подрузі дякую – за те, що вона задокументувала і виклала в соціальних мережах факти його правопорушення”, – написав Геращенко у facebook.

Він додав, що поліцейські не зможуть встановити юридично, чи був водій під дією алкоголя чи наркотиків у момент скоєня ДТП.

Після того, як мажори збили чоловіка на моноколесі і опублікували це в соцмережі, у відповідь на обурення читачів блогерка заявила, що вони нібито заплатили постраждалому і він претензій не має.

Раніше ми повідомляли, що ВРУ не дозволила садити за грати за виготовлення “липових” сертифікатів про вакцинацію.

 

 

Next Post

З 1 лютого будуть діяти нові правила в'їзду до країн ЄС

Ср Січ 26 , 2022
Країни Європейського Союзу домовилися про скоординований підхід до подорожей під час пандемії COVID-19. З 1 лютого набувають чинності рекомендації Ради Європейського Союзу щодо вільних подорожей під час пандемії. Тепер карантинні обмеження не будуть залежати від того, з якої країни в’їжджає людина, за винятком держав, де значно поширений COVID-19. «Це означає, що визначальним фактором для мандрівника стає вакцинація від COVID-19, […]
Бориспіль

Можливо ви пропустили?