Більш 530 кв м: в небі над Києвом розгорнули рекордно великий прапор

рекорд

Про новий рекорд України полковнику ВМС ЗСУ Анатолію Глиненко повідомили після того, як він приземлився на аеродромі “Бородянка”.

Військовослужбовець ВМС ЗСУ Анатолій Глиненко під час стрибка з парашутом розгорнув в повітрі величезний прапор, площа якого – 530,59 кв м, повідомляє в Facebook керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

За його словами, про новий рекорд України в номінації “Найбільша площа прапора України, розгорнутого парашутистом в повітрі” оголосили на аеродромі Бородянка під Києвом після того, як рекордсмен приземлився.

“Національний реєстр рекордів України привітав нового рекордсмена підполковника Анатолія Глиненко з вражаючим досягненням”, – йдеться в повідомленні.

Next Post

На реставрацію найбільшого годинника в Києві зібрали 100 тисяч гривень

Вт Сер 31 , 2021
Збір грошей на реставрацію непрацюючого годинника на будівлі по Грушевського, 4 оголошувала громадська організація “Зміни” 28 серпня. Всього на відновлення найбільшого годинника столиці із 2-метровим циферблатом потрібно 200 тисяч гривень. Станом на 30 серпня на ремонт годинника вжезібрали понад 100 тисяч гривень. Кожен небайдужий може задонатити певну суму і отримати за це сувенір: футболку, […]
годинник

Можливо ви пропустили?