Ліфти над проспектом Гузара і Курбаса не працюють, коли температура падає нижче -5

Ліфт

Новенькі ліфти, що встановлені в 2020 році в надземних мостових переходах над проспектом Любомира Гузара та Леся Курбаса і є єдиною можливістю перейти дорогу для маломобільних громадян, не працюють у холодну пору.

Про це повідомляється у Facebook-спільноті “Цар-пандус”.

Там кажуть, що таку офіційну інформацію надала комунальна корпорація “Київатошляхміст”, що обслуговує деякі ліфти в столиці.

У своїй відповіді вони зазначають, що відповідно до паспортів наданих виробником, ліфти над проспектом Любомира Гузара та Леся Курбаса працюють при температурі від +5 °C до +40 °C.

Фахівці підприємства також підкреслили, що оскільки “Київатошляхміст” піклується про маломобільні групи населення, вони встановили систему підігріву і тепер ліфти працюють аж до -5.

“Ліфти, про які йде мова – це новенькі підйомники встановлені в надземних мостових переходах у 2020 році. Вони є єдиною можливістю перейти дорогу для маломобільних громадян адже усі інші шляхи пролягають через недоступні підземні переходи. Але перейти дорогу ви можете тільки якщо температура вища за -5, а як стає холодніше – сидіть вдома, бо #доситьшастать. Ну дійсно, які можуть бути справи у людей з інвалідністю, батьків маленьких дітей та інших маломобільних груп населення в такі морози?” – обурюється автор допису.

Раніше ми повідомляли, що в лікарні Охматдит прооперували малюка, що з’їв магнітний конструктор

Next Post

Колишній “міністр ДНР”, затриманий торік у Києві, спокійно втік в ОРДЛО

Чт Січ 13 , 2022
Затриманий торік у Києві колишній “заступник міністра інформації” невизнаної “ДНР” Володимир Пряхін втік на окуповану територію Донбасу, в ОРДЛО. Посібнику бойовиків, який перебував під слідством, навіть не було обрано запобіжного заходу. Про це стало відомо 12 січня під час засідання Шевченківського райсуду, повідомляє Медійна ініціатива за права людини. Зазначається, що до столичного […]
ДНР

Можливо ви пропустили?