У Києві під час спецоперації звільнили бізнесмена, викраденого перед Новим роком

Викрадення

У Києві затримали двох підозрюваних у викраденні чоловіка. Вони хотіли, щоб викрадений переписав на них бізнес та нерухомість. Підозрювані – чоловіки 1995 та 1986 років народження. Їм загрожує до 15 років ув’язнення або довічний термін із конфіскацією майна.

Кадри із місця затримання публікує Департамент карного розшуку.

1 січня до поліції Полтавської області звернувся 29-річний чоловік та заявив про зникнення 55-річного тестя, мешканця Пирятина. Він повідомив, що чоловік мав приїхати у гості 31 грудня, але перестав виходити на зв’язок.

У ході розшуку стало відомо, що 30 грудня 55-річний чоловік виїхав у напрямку Києва своїм автомобілем “Субару Форестер”. Авто виявили біля однієї з багатоповерхівок у місті Українка, що на Київщині.

Речові докази вказували на можливість викрадення авто. З’ясувалося, що підприємця утримують в одному з будинків Києва. Правоохоронці розпочали спецоперацію для звільнення викраденого чоловіка.

Виявилося, що його викрали іноземці із кавказького регіону. Вони катували 55-річного чоловіка, щоби отримати контроль над його майном. Здійснивши свій план, вони планували вбити викраденого та викинути його тіло у річку.

Правоохоронці перевіряють, чи причетні до злочину інші особи.

Next Post

У Раді запропонували запровадити штрафні бали для водіїв

Пн Січ 10 , 2022
Зареєстровано законопроект, за яким за порушення правил дорожнього руху водіям нараховуватимуть штрафні бали: 1 бал – не пристебнутий ремінь безпеки, перевезення дітей без автокрісла; 2 бали – перевищення швидкості на 20 км/год, порушення правил обгону, недотримання дистанції, використання за кермом телефону тощо; 3 бали – перевищення на 50 км/год, ненадання […]
Штрафні бали

Можливо ви пропустили?