Аспірант зі Франції звинуватив колишнього намісника Лаври у зґвалтуванні

Ніколя Імбер

Французький аспірант Ніколя Імбер звинувачує священника УПЦ Московського патріархату (РПЦ в Україні) у зґвалтуванні. Допис про інцидент він виклав у соцмережі.

Чоловік приїхав до Києва досліджувати відносини в православній церкві. Він спілкувався зі священниками і паралельно читав лекції в Київському політехнічному, повідомляє ТСН.

Напередодні інциденту гість зі Франції захворів на COVID. Коли йому стало зовсім зле, він звернувся до знайомого священника Московського патріархату по допомогу. Той його запросив до себе, нагодував, напоїв горілкою і вклав спати.

Коли хлопця “розвезло” і він вже не міг пручатися, батюшка ліг поруч і, за словами француза, зґвалтував його“, – йдеться у сюжеті.

В УПЦ МП заявили, що нічого не знають про інцидент і порадили звертатися до поліції.

Якщо у людини є якісь проблеми, то треба звертатись до слідчих органів. Відповідно до того, як цивілізовано все це вирішується“, – сказав речник УПЦ МП, архієпископ Климент.

Сам Ніколя Імбером підтвердив, що написав заяву до поліції Київської області.

Next Post

Українці створили петицію про заборону використання піротехніки

Пн Січ 3 , 2022
Українці склали петицію з проханням заборонити використання петард та інших піротехнічних виробів, закрити всі магазини, де можна їх купити, а на завершення – призначити штраф від 15 тис. грн. Документ опубліковано на сайті президента України Володимира Зеленського. Петиція з’явилася на сайті 28 грудня від імені Анастасії Пліської. За словами авторки, від подібних новорічних розваг страждають […]
салют

Можливо ви пропустили?