Під Києвом батько викрав сина у колишньої дружини і зник

Дитина

У Київській області батько викрав сина і зник на автомобілі Subaru Forester. Оперативники намагаються встановити їхнє місцезнаходження.

Про це повідомляє  прес-центр поліції у Київській області .

Мешканка села Богданівка Броварського району звернулася до поліції і розповіла про те, що батько забрав її сина і зник на автомобілі Subaru Forester. Транспортний засіб знайшли в полі за кілька кілометрів від села. Чоловік пересів на інше авто і поїхав.

Згідно з рішенням виконавчого комітету селищної ради, чоловікові можна відвідувати дитину тільки в присутності матері. Так, 12 вересня батько мав право проводити час з сином в присутності колишньої дружини, проте забрав дитину і поїхав. Зараз оперативники намагаються встановити місцезнаходження неповнолітнього і його батька.

“Якщо ви знаєте місцезнаходження неповнолітнього і чоловіка, телефонуйте на спецлінію 102”, – просять у поліції.

Next Post

У дитячому центрі "Артек" у Пущі-Водиці помер 12-річний хлопчик з Кропивницького

Пн Вер 13 , 2021
У Міжнародному дитячому центрі “Артек”, що розташований у Пущі-Водиці в Києві, помер 12-річний Павло Теровець з Кропивницького. Про це розповів начальник юридичного відділу центру Ігор Блохін. Батько хлопчика Ігор Теровець наразі у поліції Києва, висновків медичної експертизи немає. Ігор Теровець виховував сина сам, пересувається чоловік в інвалідному візку. Дитина відпочивала […]
Артек

Можливо ви пропустили?