В аеропорту «Жуляни» виявили комплектуючі до зброї та літаків

В аеропорту «Жуляни» прикордонники виявили комплектуючі до зброї та авіаційної техніки.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Учора в пункті пропуску «Жуляни» під час огляду багажного відділення літака, який здійснював рейс до Ірану, увагу прикордонного наряду привернули 17 ящиків із вантажем, що не мали жодних товаросупровідних документів та не були внесені до бортового журналу судна.

Зі слів екіпажу, ящики, нібито, містять ремонтний комплект для літака та не обліковані у бортовому журналі через неуважність. В той же час прикордонники спільно із представниками митниці таки вирішили більш детально перевірити їх вміст.

В результаті, під час спільного огляду у 3-х ящиках виявлено комплектуючі, які, скоріш за все, належать до складових протитанкового керованого ракетного комплексу «Фагот». У решті ящиків містилися комплектуючі до літаків.

Наразі триває експертиза обладнання. За фактом виявлення предметів військового призначення направлено повідомлення до СБУ щодо реєстрації в Єдиному реєстрі досудових розслідувань ознак злочинів передбачених ст. 201 КК України (контрабанда) та ст. 333 КК України (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю).

Next Post

Вночі водій в’їхав у припарковані автомобілі

Пт Січ 20 , 2017
У Києві на Броварському проспекті сталася ДТП за участю трьох автомобілів. За словами свідків, водій автомобіля ВАЗ синього кольору з невідомих достеменно причин не впорався з керуванням, зачепив відбійник справа та врізався у припарковані автомобілі ВАЗ-2109 та Daewoo Lanos, – повідомляє Еспресо.TV. Від удару Daewoo Lanos відлетів до тротуару,  лише […]
ДТП-Киев

Можливо ви пропустили?