У Києві злочинці викрали бабусю, щоб заволодіти її квартирою

злочин

У столиці було введено оперативний план «Перехват» для затримання викрадачів

14 грудня столичні патрульні затримали осіб, які проти волі посадили літню жінку в автомобіль і повезли в невідоме місце.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

14 грудня жінка приїхала відвідати свою бабусю, яка проживає у квартирі на вулиці Данила Щербаківського. Вдома літня жінка була не одна, а в компанії незнайомців. Онуці вони пояснили, що збираються винаймати це житло, та швидко вивели стареньку жінку на вулицю, посадили до автомобіля і поїхали у невідомому напрямку. Завадити незнайомцям жінці не вдалося, але вона запам’ятала номер авто та прикмети незнайомців.

Заявниця одразу звернулася до поліції та повідомила про викрадення бабусі.

Через цю подію в місті ввели оперативний план «Перехват» із розшуку автомобіля Renault. Патрульні, які стежать за безпекою міста через камери відеонагляду, скерували найближчі до Renault автопатрулі.

злочин

На вулиці Зодчих патрульним вдалося зупинити автомобіль з імовірними викрадачами. У салоні перебувало четверо осіб та налякана 78-річна жінка.

Раніше ми повідомляли, що на Майдані Незалежності кілька десятків ФОПів провели ніч. 

Next Post

У КМДА розповіли, де можна буде побачити скандальний новорічний капелюх, який зняли з головної ялинки

Ср Гру 16 , 2020
Попри те, що ялинку на Софійській площі прикрашатиме зірка, капелюх таки залишиться в казковому лісі. Про це розповіли на Facebook-сторінці Департаменту культури КМДА. Верхівку ялинки таки змінили, однак капелюх залишиться. Його можна буде знайти на одній із локацій новорічного маршруту. “Капелюх усе-таки залишиться у казковому лісі й ви знайдете його на одній […]
Новорічний капелюх

Можливо ви пропустили?