У Києві школяр впав з балкона 10 поверху

Увечері в четвер, 3 жовтня, в Києві через падіння з великої висоти і загинув підліток 2005 року народження.

Про це повідомляє Інформатор.

Трагедія сталася близько 19:20 за адресою вулиця Миколи Закревського, 95в. Для з’ясування обставин на місце прибули правоохоронці.

Як з’ясували поліцейські, хлопець 2005 року народження проживав в одній з квартир цього будинку. Він навчався у восьмому класі однієї зі столичних шкіл. З невідомих причин він вистрибнув з загального балкона 10 поверху 25-поверхового будинку. Прибулим лікарям залишалося лише констатувати смерть.

За словами правоохоронців, основна версія – самогубство. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту встановлюються.

 

 

Next Post

Рада посилила покарання за відмову в пільговому перевезенні пасажирів

Пт Жов 4 , 2019
Верховна Рада прийняла у другому читанні і в цілому законопроект №0893, що передбачає збільшення штрафів за безпідставну відмову від пільгового перевезення пасажирів громадського транспорту. За документ проголосували 303 народних депутати. Законом передбачається штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян для водіїв і суб’єктів підприємницької діяльності за відмову від передбаченого […]
Маршрутка

Можливо ви пропустили?