Результати виборів в Україні: карта голосування по областям

Центральна виборча комісія завершує підрахунок голосів в першому турі на виборах президента України.
На даний момент пораховані майже 97,8% бюлетенів.
Вже зараз можна побачити, за яких з кандидатів голосували в різних областях.
Так, лідер першого туру виборів, Володимир Зеленський, переміг в 19 областях України. Кращий результат йому забезпечили жителі Дніпропетровської області, де він отримав підтримку більше 45% виборців.
Учасник другого туру, діючий глава держави Петро Порошенко, в свою чергу переміг тільки в двох областях – Львівській та Тернопільській, набравши 35% і 24% голосів виборців.
Яка посіла третє місце і втратила шанси на другий тур Юлія Тимошенко перемогла тільки в Івано-Франківській області, де її підтримали 22,58% виборців.
Який посів четверте місце Юрій Бойко також зумів домогтися перемоги в двох областях. Кращі результати йому забезпечили Луганська і Донецька області. Там він отримав 43% і 36% відповідно.

Next Post

У центрі Києва археологи розкопали цікаві знахідки

Ср Кві 3 , 2019
У Києві на вулиці Щекавицькій археологічна експедиція Інституту археології НАН України виявила вулицю 17-18 століть. Про це повідомив директор Департаменту охорони культурної спадщини Олександр Никоряк. Роботи в цьому районі Подолу тривають з червня 2018 року. Дослідники повідомили, що під час розкопок зібрана велика колекція археологічних матеріалів 12-19 століть. “Серед індивідуальних […]

Можливо ви пропустили?