Фунікулер відновлює роботу після ремонту

Оновлений, вичищений і вимитий – таким вже завтра зустріне пасажирів столичний фунікулер після планового ремонту, який тривав майже місяць і щойно завершився.

Як повідомляє “Київпастранс”, підйомник відкриє свої двері для киян та гостей міста з 12:00 21 серпня.

Під час регламентних робіт на фунікулері пофарбували вагони, замінили колеса та оновили обшивку. Також провели плановий ремонт машинного залу, замінили шпали та відремонтували контактну мережу.

У “Київпастрансі” кажуть, що система безпеки фунікулеру успішно пройшла статичні та динамічні випробування під великим навантаженням.

В переддень відкриття вагони та вестибюлі почистили та помили. Тож тепер фунікулер готовий зустрічати своїх гостей і чекає на пасажирів.

Киянам і гостям міста нагадують, що у фунікулері, як у всьому громадському транспорті столиці, діє обов’язковий масковий режим.

 

 

Next Post

Північний міст в Києві отримав таблички з "ім'ям"

Чт Сер 20 , 2020
На столичному Північному мосту, що з’єднує право- і лівобережну частини Києва, встановлені таблички з назвою. Про це повідомив в Facebook заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв. Таблички з назвою, прикрашені гербом Києва, встановили на залізобетонному пілоні з обох сторін. Як відомо, раніше цей міст, побудований в 1976 році, […]
Північний міст

Можливо ви пропустили?