Часи «Залізного занавісу» вже давно минули

Шопінг на американських сайтах це тепер не якесь секретне вміння, за яке потрібно сплачувати кошти посереднику.

Зовсім ні. Кожна людина в Україні може без проблем зайти на будь – який американський маркет-плейс та замовити собі потрібні товари. Ба більше, в Америці можна замовити не лише товари повсякденного вжитку, але й, наприклад, побутову техніку, автомобільні товари, промислове устаткування. 

 Лише одне питання досі може викликати складнощі в закордонному онлайн-шопінгу. А як же оформити доставку в Україну? Як довго буде тривати доставка і скільки коштувати?

Все простіше, ніж здається

На щастя, часи «Залізного занавісу» вже давно минули. І на українському ринку є компанія, яка подбає про ваше закордонне замовлення. Fastdelivery протягом багатьох років займається доставкою і допоможе максимально швидко, просто і недорого транспортувати товар з американського магазину до українського покупця. На сайті https://fastdelivery.com.ua/strany/ssha можна оформити замовлення. 

Доставка з США

А які умови?

Це може здатись дивом, але доставка товарів вантажів з США в Україну разом з Fastdelivery так само проста, як і доставка з будь-якого українського міста. 

Товари подолають багато тисяч кілометрів максимально швидко. Спеціалісти компанії беруть на себе всі організаційні питання. Клієнту потрібно лише сформувати свій запит на сайті, або за номером телефону. До речі, якщо з цим виникнуть складнощі, то консультанти залюбки допоможуть. 

А крім того, клієнту не потрібно турбуватись про страхування матеріальних цінностей, оформлення митних документів, пошук американського перевізника, логістичні процеси. Якщо товар крихкий, то в компанії потурбуються про забезпечення належного пакування. Все це входить до комплексу послуг з доставки, які надає Fastdelivery. Причому клієнт має змогу обрати найбільш зручний для нього варіант. Швидку, термінову доставку, або зменшення вартості доставки за рахунок збільшення термінів. 

Товар може бути доставлений на будь-яку адресу: офіс, складське приміщення, приватна адреса. 

Оплата за доставку виконується по факту наданої послуги. 

Таким чином, світ стає ближче. Замовляйте з американських сайтів все, що вам потрібно для комфортного життя, бізнесу, хоббі і не турбуйтесь про те, як замовлення подолає відстань та кордони. Про все це подбає ваш незамінний помічник з доставки Fastdelivery.

Next Post

Імплантація зубів у Вишгороді - відновлення посмішки та здоров'я

Пн Лип 3 , 2023
Імплантація зубів – це сучасна та передова процедура, яка дозволяє пацієнтам повернути природну посмішку, відновити функціональність порожнини рота та покращити загальне здоров’я. Втрата одного або кількох зубів може суттєво вплинути на якість життя людини, обмежуючи її у звичайних повсякденних діях, таких як їжа, говоріння та самопочуття. Імплантація зубів є одним […]
Імплантація зубів

Можливо ви пропустили?