В реанімацію з COVID-19 потрапили 7 “вакцинованих” людей. Правда відкрилась згодом

Коронавірус

Пару днів тому, в одній лікарні у реанімацію доставили одразу 7 людей з коронавірусом. Всі мали сертифікат з двома дозами вакцини, але як з’ясувалося, вони їх купили.

Про це розповів у Facebook депутат Леонід Ємець, але назву лікарні та прізвища не назвав.

За його словами, зав відділення, був дуже здивований важкістю симптомів всіх вакцинованих, бо зазвичай щеплені переносять хворобу легше.

“Зав. відділення включив «режим лікаря Хауса» і провів з кожним індивідуальну бесіду. Попередив, що є два протоколи лікування. Один для вакцинованих і інший для невакцинованих, відповідно. І якщо їх наплутати — то результати будуть дуже сумні. Ну, я думаю ви вже здогадались. Всі 7! Карл — всі сім вакцинованих пацієнти — купили собі сертифікат. Висновки зайві. Висновки у черзі до крематорію на два дні”, – написав Ємець.

Next Post

У Києві медики врятували молодика, який повісився у ванній

Чт Жов 21 , 2021
20 жовтня на екстрені служби Києва надійшло повідомлення з вулиці Галицької в Подільському районі Києва про самогубство. Про це повідомляє «Київ оперативний» Телефонувала жінка, яка повідомила, що її 28-річний син покінчив із життям. Як стало відомо, батько пішов в магазин, жінка куховарила, а син сказав, що піде у душ. Коли […]
самогубця

Можливо ви пропустили?