У столичному ресторані сталася стрілянина: є постраждалий

поліція

Відвідувач вистрелив з пістолета охоронцеві ресторану в живіт.

Про це повідомили у поліції Києва.

Відомо, що в одному з ресторанів на Хрещатику між відвідувачем та охоронцем виник конфлікт, у ході якого чоловік вистрелив із травматичної зброї у живіт працівника.

«Незнайомець нецензурно висловлювався у бік охоронця, а після дістав пістолет та вистрелив йому у живіт. Потерпілого доставили до лікарні, а 29-річного правопорушника затримали», – зазначили в поліції.

Причини конфлікту невідомі. Вчинок відвідувача ресторану поліція розцінила як хуліганство (ч. 4 ст. 296 ККУ). Фігуранту оголосимли про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід – нічний домашній арешт. За скоєне зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення.

 

Next Post

Від Омельченко до Кличка. Хто з мерів завдав найбільшої шкоди Києву своїми рішеннями (інфографіка)

Ср Жов 20 , 2021
Рух “Чесно” опублікував матеріал, в якому проаналізував найбільш невдалі рішення очільників Києва від мера Омельченко до нинішнього мера Кличка, щоб зрозуміти, хто найбільше нашкодив місту. У матеріалі досліджували дії Олександра Омельченка, Леоніда Черновецького, Олександра Попова та Віталія Кличка. Так, наприклад, за часів Омельченка розірвали єдину трамвайну мережу, Леонід Черновецький дозволяв […]
Мер Києва

Можливо ви пропустили?