У Києві 32-річна жінка використовувала малолітню доньку для заняття жебрацтвом

жебрак

Дівчинку поміщено до реабілітаційного центру

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Подільської окружної прокуратури Києва 32-річній жінці, яка використовувала малолітню доньку для заняття жебрацтвом, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 150-1 КК України. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом червня-серпня 2020 року місцева мешканка з метою збагачення систематично жебракувала на території Подільського району столиці. При цьому жінка використовувала свою 12-річну доньку, яка внаслідок свого малолітства та захворювання обмежена у вільному волевиявленні.

Викрити злочин вдалося завдяки небайдужим громадянам, які стали свідками цинічної експлуатації дитини 28-річним знайомим матері. Тоді ж було вирішено перевірити причетність матері до вчинення вказаного злочину.

Наразі вирішується питання щодо обрання жінці запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Дівчинку поміщено до реабілітаційного центру з метою надання їй кваліфікованої допомоги.

Досудове розслідування триває.

Next Post

Київську станцію метро “Героїв Дніпра” пропонують перейменувати на “Героїв УПА”

Вт Кві 20 , 2021
На сайті КМДА з’явилась петиція – пропонують перейменувати станцію метро “Героїв Дніпра” у Києві на “Героїв УПА”. Автор зазначає, що теперішня назва має комуністичний підтекст. Окрім цього, є пропозиція змінити дизайн станції. В оформленні присутня заборонена в Україні георгіївська стрічка. Автор петиції Василь Бабич. Вона була опублікована 19 квітня й встигла набрати […]
Героїв УПА

Можливо ви пропустили?