Глава Оболонського райсуду майже все майно записав на безробітну дружину

Дев'ятко

Майже все майно глави Оболонського районного суду міста Києва Владислава Дев’ятка зареєстровано на його безробітну дружину.

Про це  стало відомо з його декларації.
Згідно з документом, Владислав Дев’ятко володіє земельною ділянкою в селищі Руденківка площею 10 тис. кв.м.

У той же час його дружині, Оксані Дев’ятко належить дві земельні ділянки в селищі Хотянівка площею 744 кв.м і 738 кв.м, які вона придбала в 2020 році, земельна ділянка в Руденківці площею 2100 кв.м, житловий будинок площею 70,1 кв.м і квартира в Києві площею 81 кв.м.

Крім того сім’я Дев’ятко розпоряджається службової квартирою площею 40,24 кв.м в Києві.

Владислав Дев’ятко розпоряджається автомобілем Hyundai Tucson (2008), який належить Володимиру Дев’ятко, ймовірно батькові судді. У свою чергу, Оксана Дев’ятко володіє автомобілем Peugeot 407 ST (2007).

У 2020 році Владислав Дев’ятко заробив 1,37 млн ​​гривень, а його дружина отримала дохід від продажу нерухомості 1,81 млн гривень. Подружжю належать 309 тис. гривень і 63 тис. доларів заощаджень.

Джерело

Next Post

У Києві чоловік вдарив дівчинку, яка заважала йому запаркуватись

Вт Жов 19 , 2021
Учора ввечері екіпаж патрульних отримав виклик на вулицю Єреванську про нанесення тілесних ушкоджень малолітній дитині. На місці інспектори дізналися від схвильованої матері, що невідомий чоловік вдарив її 9-річну доньку по обличчю. Зі слів жінки, громадянин на автомобілі Mercedes припаркувався на тротуарі, а дівчинка нібито заважала йому звідти виїхати, бо стояла […]
Поліція, дівчинка

Можливо ви пропустили?