Будинок на Саксаганського мали реконструювати, а не знести – мерія

Містобудівні умови і обмеження, які були видані на реконструкцію історичного двоповерхового будинку XIX століття по вул. Саксаганського, 76, не передбачали його знесення.

Про це  повідомив заступник директора Департаменту архітектури і містобудування КМДА, начальник управління адміністративних послуг Юрій Тацій.

«ДУО на реконструкцію з надбудовою були видані 15 березня цього року і передбачали проектування будівлі без зміни зовнішніх параметрів і висотою до 27 метрів. Власник будівлі вирішив не «паритися» з відновленням історичної будівлі, а просто знести його. Звичайно, всупереч правилам і виданими ДУО », – зазначив чиновник.

Джерело

Next Post

Революція на граніті. Як відбувався перший Майдан у Києві

Пт Жов 2 , 2020
Тридцять років назад сталась подія, яка істотно змінила історію України. Саме 2 жовтня 1990 року почалась Революція на граніті. Головним способом боротьби було студентське голодування. Протести тривали протягом 16 днів.  Що передувало Революції на граніті Починаючи з 1985 року на території України почали виникати націоналістичні організації. Особливо активно у цьому […]
Революція на граніті

Можливо ви пропустили?