На території київської військової частини п’яний водій збив трьох курсанток

У вівторок, 25 серпня, на території військової частини на вулиці Зоологічній в Києві нетверезий водій авто Toyota Prius наїхав на трьох курсанток військового вузу. В результаті аварії дівчата отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували. Про це повідомила Нацполіція Києва.

«Попередньо встановлено: водій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, які стояли біля адмінбудівлі. В результаті автопригоди троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували », – повідомили правоохоронці.

Відзначається, що водія 1974 року народження, затримали. Проти нього порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

За інформацією dtp.kiev.ua і «Київ оперативний», наїзд на курсанток здійснив п’яний майор військової частини. У прес-службі Нацполіціі Києва також відзначили, що досудове розслідування проводитимуть під процесуальним керівництвом військової прокуратури. Однак в поліції поки однозначно не спростували або підтвердили інформацію про особу водія.

Next Post

"Динамо" обійшло "Шахтар" за кількістю трофеїв за часи незалежності України

Ср Сер 26 , 2020
Вчора “Динамо” обіграло “Шахтар” (3:1) і стало володарем Суперкубка України – дев’ятого в своїй клубній історії. Завдяки перемозі на НСК “Олімпійський” “Динамо” знову обійшло “гірників” по завойованим трофеям за часи незалежності України – 36 проти 35. Нагадаємо, “Динамо” 15 разів ставало чемпіоном України, виграли 11 Кубків, а також 9 Суперкубків […]
Динамо Киев

Можливо ви пропустили?