«Укрзалізниця» оскандалилася з покупкою вишиванок і рушників

Розгорівся новий скандал з приводу закупівель для «Укрзалізниці». На цей раз «Центр сервісного забезпечення» підписав два контракти на закупівлю 200 вишиванок та 200 лляних рушників на загальну суму 1,53 млн грн. Про це написав проект «Zалізниця без Корупції».

Перевізник погодився закупити вишиванки за вартістю 4100 гривень за штуку, а рушники – по 3600 гривень, у фірм створених за все пару місяців назад. При цьому заявку на тендер, в якій вартість речей відповідала ринковій, відхилили через «брак досвіду» заявника в питанні виконання державних контрактів.

Після оприлюднення цієї інформації в ЗМІ глава «Укрзалізниці» Євген Кравцов заявив, що його компанія не буде купувати вишиванки і рушники за цим контрактом і наказав провести аудит.

«Рушники та вишиванки купувати не будемо. Поставив завдання новому директору по закупкам Сергію Довгаленко зробити повний аудит процедур закупівель УЗ. І окремо – аудит “відомого” профільного філії “Центр сервісного забезпечення”, який славиться дивними замовленнями. Термін – один місяць », – написав Кравцов в Facebook.

Next Post

Трагедія, що сколихнула Київ. 30 років тому стався обвал на Головпоштамті

Пт Сер 2 , 2019
Київ, 2 серпня 1989 року. На Жовтневій площі (зараз Майдан Незалежності), як завжди, людно. Гуляють кияни, гості міста. Десь о 16 почав накрапати дощик. Невеликий, але неприємний. Це не страшно, літні дощі теплі та швидко проходять. Люди сховались від крапель під навіс Головного Поштамту. Не здогадуючись, що скоро 11 людей […]

Можливо ви пропустили?