Другий день народження: стало відомо про стан жінки, що вижила в ДТП на Окружній

Стали відомі деталі про жінку, яка постраждала і вижила у смертельній ДТП на Окружній у Києві в п’ятницю, 13 листопада. Матір двох дітей Юлія Павленко (Глущенко) в момент аварії саме сідала у припаркований на узбіччі автомобіль.

Жінка отримала важкі травми, вже перенесла операцію і потребує ще тривалого та дорогого лікування, повідомляють у ЗМІ

Про це у соцмережі “Фейсбук” повідомила користувачка Ольга Копил.

Жінка розповіла, що постраждала у ДТП отримала численні переломи рук та тазу і вже пережила одну операцію.

“Шановні друзі! Просимо про допомогу та максимальне розповсюдження інформації! Наша колега, близька подруга та мама двох діток потребує вашої допомоги. 13.11.2020 року трапилася страшна аварія на Кільцевій дорозі. Водій служби таксі, керуючи автомобілем Hyundai, не впорався з керуванням, вилетів за межі дорожнього полотна та в’їхав у зупинку громадського транспорту, на якій перебували люди. В тому числі наша Юлія Павленко (Глущенко). На відео Юля – в червоному пальто”, – уточнила Копил.

Відтак жінка просить допомагати постраждалій коштами:

  • Реквізити ПриватБанку – 4149 4991 3645 6280 (Глущенко Юлія Вікторівна)

Що відомо про інших постраждалих та померлих:

Жінка на ім`я  Олена загинула. ЇЇ впізнали сусіди, які в цей час також їхали на роботу. В Олени залишилося двоє дітей: 20-річна донька та 11-річний син. Загибла працювала неподалік в одному з МАФів.

Інша загибла — Антоніна Тесленко. Вона працювала у школі, а в день смерті саме їхала на роботу й на зупинці чекала на маршрутку.

Відомо також, що третій постраждалий (чоловік, якого затисло автомобілем) переніс інсульт і пересувався на інвалідному візку. Сьогодні він перебуває у лікарні і має серйозні травми ніг. Медики кажуть, що його стан – середньої важкості і невдовзі він мусить зробити операцію.

Нагадаємо, у Києві автохам накинувся на пішоходів за те, що вони надто повільно переходять дорогу.

Next Post

У зоні ЧАЕС затримано трьох порушників з металошукачами і пістолетом - МВС

Нд Лис 15 , 2020
У Чорнобильській зоні з металошукачами затримано трьох киян, у одного з них вилучено травматичний пістолет, повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ. “Двоє чоловіків і жінка, жителі столиці, незаконно проникли в зону з метою екстремального туризму. Порушники мали з собою металошукачі і лопати, крім того, у одного з чоловіків наряд виявив травматичний […]
Арка ЧАЕС

Можливо ви пропустили?