У Києві затримали іноземця з наркотиками на 2,5 млн гривень

Полиция

У Києві затримали іноземця за підозрою в збуті кокаїну, вартість вилучених у нього наркотиків на “чорному ринку” оцінюється приблизно на 2,5 млн гривень.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці поліції Києва.

“У ході реалізації оперативної інформації працівники відділу протидії груповій злочинності УКР ГУНП у місті Києві спільно з працівниками Святошинського управління поліції та патрульними поліцейськими зупинили автомобіль з іноземними номерами. Під час проведення огляду в салоні поліцейські виявили та вилучили пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на кокаїн. Вилучене направили на проведення експертного дослідження”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 48-річний іноземець віз до столиці 300 грамів кокаїну з метою продажу. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) ККУ.

Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Next Post

На лівому березі столиці планують створити 2 нових музеї

Сб Січ 2 , 2021
Два нових заклади історико-культурного характеру можуть з’явитись на столичній Троєщині та біля ст. м. “Лівобережна”. Про це повідомляється на Facebook-сторінці інституту Генерального плану Києва. Ініціативу було заплановано відповідно до рекомендацій експертів мерії Лейпцига щодо проєкту Генплану Києва. Мова йде про розвиток лівобережного загальноміського багатофункціонального центру, орієнтованого на проведення масових заходів […]

Можливо ви пропустили?