У Києві 4 липня відбудуться планові антитерористичні навчання

СБУ
У центрі столиці 4 липня відбудуться планові антитерористичні навчання на об’єкті масового перебування людей. Про це повідомляє ГУ Служби безпеки України у м. Києві та Київській області.

Навчання проведе Антитерористичний центр при ГУ Служби безпеки України у м. Києві та Київській області спільно з Посольством Держави Ізраїль в Україні за організаційної підтримки Штабу АТЦ СБУ.

Як ідеться в повідомленні, тренування пройдуть у Печерському районі на базі Хоральної синагоги Бродського за участю підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС та органів державної влади.

Під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

 

Next Post

У київському транспорті зникнуть кондуктори: як оплатити проїзд?

Пт Лип 2 , 2021
 В “Київпастранс” повідомили, що посаду кондуктора і справді скасували. Багато працівників переведені на суміжні професії. При цьому частину кондукторів довелося звільнити остаточно, бо вони не підходили на посаду контролера за віком. Жителі та гості Києва можуть оплатити проїзд кількома способами: за допомогою електронної карти “Київ Цифровий” / Kyiv Smart Card; […]

Можливо ви пропустили?