Київська область пом’якшує карантин з 26 травня, – ОДА

Київська область з 26 травня переходить до другого етапу пом’якшення карантину. З завтрашнього дня буде відновлена ​​робота міського та приміського транспорту, дитячих садків. також дозволяється проведення спортивних заходів, але без глядачів, і служб в церквах.

Про це заявив на брифінгу тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Сьогодні в Київській області маємо такі показники: инцидентность – 11,94, заповненість ліжок (в лікарнях. – Ред.) – 19,03%, кількість ПЛР-тесів (на коронавірус. – Ред.) – 19,34 на 100 тис . чоловік. Ці цифрах отримали рано вранці. Оперативно провели засідання регіональної комісії з ТЕБ та НС, радий повідомити про її вирішенні: з завтрашнього дня, 26 травня, в Київській області карантин пом’якшується “, – заявив т.в.о. голови ОДА.

Джерело

Next Post

В уряді розповіли, коли "Укрзалізниця" розпочне продаж квитків

Пн Тра 25 , 2020
“Укрзалізниця” зможе розпочати продаж квитків після отримання схвального рішення від всіх обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі. “Укрзалізниця” розпочне продаж квитків як тільки  отримає рішення від всіх обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Чекаємо рішення“,- пише Криклій. Джерело Post […]

Можливо ви пропустили?