Любитель швидкісної їзди влаштував аварію на мосту Патона

На мосту Патона 2 вересня Audi на великій швидкості влетіла в автомобіль Volkswagen. В результаті аварії постраждали три людини. Двох водіїв і дівчину-пасажира Audi госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє «Інформатор».

Удар був настільки сильним, що у автомобіля Audi на проїжджу частину вилетів двигун. На стеклах Audi була наклеєна реклама сторінки в Instagram. Імовірно, аккаунт належить потерпілому водієві. На сторінці хлопця багато фотографій з даними авто, а також є відео, на якому він мчить по Києву на високій швидкості.

На опублікованому відео зафіксовано, як Audi мчить на великій швидкості в сторону правого берега Києва. Авто підрізає і обганяє учасників дорожнього руху. Однак з Volkswagen, який їхав у протилежному напрямку, Audi не розминулася. Автомобіль розвернуло на проїжджій частині. Водії-свідки події вибігли зі своїх машин, щоб надати першу допомогу постраждалим.

У Audi перебував хлопець і дівчина-пасажир. Їх діставали рятувальники, а медики швидкої допомоги госпіталізували постраждалих у важкому стані. Другий водій постраждав менш серйозно.

Next Post

Верховна Рада зняла недоторканність з народних депутатів

Вт Вер 3 , 2019
Верховна Рада зняла недоторканність з народних депутатів України. Про це повідомляє кореспондент Інформатора з Верховної Ради. За проголосували 373 народні депутати. Закон прибрав з 80 статті Конституції два абзаци про те, що депутатам гарантується недоторканність і без згоди Верховної Ради їх не можна притягнути до кримінальної відповідальності. Недоторканність буде скасована […]
Верховная рада

Можливо ви пропустили?