З’явились фото, як виглядатиме метро “Лівобережна” після ремонту

Станція метро “Лівобережна” через півтора місяці змінить зовнішній вигляд.

Якою вона буде після ремонту, показав екс-заступник мера Києва Ілля Сагайдак у facebook.

“Спершу дизайн був інший, але в зв’язку з браком часу (півтора місяці), ми зрозуміли, що не встигнемо втілити всі ідеї. Довелось обігравати дизайн навколо існуючої плитки на стінах, яку встигнуть тільки відновити”, – написав Сагайдак.

Він додав, що у процесі реалізації задуму, змінили систему освітлення вестибюлів, відмовилися від використання лед-підсвітки оздоблення колон та фасадів на пероні та спростили дизайн фасадів входу у метро з площ.

Нагадаємо, у середині січня КП “Київський метрополітен” оголосило повторний тендер на реконструкцію фасаду й вестибюлю станції “Лівобережна” за 24,8 мільйона гривень.

 

Next Post

Киевблагоустрий демонтирует знаменитый троллей через Днепр (ФОТО, ВИДЕО)

Сб Бер 4 , 2017
Троллей через Днепр демонтируют сотрудники Киевблагоустройства. Информацию об этом подтвердили в комментарии корреспонденту издания ИНФОРМАТОР собственники аттракциона. Демонтаж начали в около 4 утра. Уже демонтировали верхнюю башню и в данный момент разбирают часть конструкции на Трухановом острове. Троллей соединял площадку около Арки Дружбы народов и Труханов остров. Аттракцион за несколько лет работы стал одним из достопримечательностей […]
Троллей-титушки

Можливо ви пропустили?