На Київщині позашляховик збив пішохода: тіло розірвало на шматки

На Бориспільській трасі під Києвом сталася смертельна аварія: позашляховик Toyota Highlander збив пішохода. Удар був настільки сильний, що тіло чоловіка розірвало на частини

За попередньою інформацією, Toyota їхала в крайньому лівому ряду в бік Борисполя. Водій розповів, що під час руху він відчув удар і почав перебудовуватися на узбіччя, щоб зупинитися. Тоді він побачив пошкодження на автомобілі та решки людського тіла на дорозі. Водій сам викликав швидку і поліцію.

Рештки тіла чоловіка розкидало в радіусі 300 метрів на дорожніх смугах. Медики, які приїхали на місце аварії, констатували смерть потерпілого.

Водій Toyota додав, що перед ним був ще один заявник, який також повідомив, що водій на автомобілі BMW збив пішохода. Це авто рухалося в бік Києва, але на ньому пошкоджена лише частина бампера. Наразі правоохоронці встановлюють усі подробиці інциденту.

Джерело

Next Post

Садиба Сікорського. Історія з сумним кінцем

Нд Гру 15 , 2019
Що об’єднує видатного музиканта Лисенка, психіатра Сікорського та програміста Глушкова? Ці люди жили в різні часи, досягли успіху у різних галузях. Та все ж дещо спільне у них є. Це будинок за адресою вулиця Ярославів Вал, 15. Частина перша. Лисенко На початку XX століття на місці яскравого представника радянської архітектури […]

Можливо ви пропустили?