«Київпастранс» не забезпечив кондукторів і водіїв спецперепустками на проїзд

Спецперепустка

Працівників наземного громадського транспорту обмежили в користуванні метрополітеном.

Кондуктор одного зі столичних тролейбусів поскаржилась пасажирам, що вона та її колеги не отримали спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті на період карантинних обмежень у Києві.

За словами жінки, спецперепустки їм не дали, мають тільки службові посвідчення. На роботу доводиться добиратися  виключно наземним комунальним транспортом з численними пересадками, бо не пускають ні в метро, ні навіть в маршрутки. Та й керівник (Фесенко Григорій Григорович, головний інженер Тролейбусного ремонтно-експлуатаційного депо № 1 КП «Київпастранс» – ред.) повідомив, щоб добиралися на роботу тролейбусами, автобусами та трамваями.

«В 5 ранку просинаюсь, і лиш о 7:30 приїжджаю на роботу. І так майже всі. Розвозка є, але о 3 годині ночі. Вибачте, але це ж можна з глузду з’їхати! Я так рано ніколи в житті не вставала. О п’ятій ранку ледь просинаюсь. Це ж яке навантаження на організм!» – бідкається кондуктор.

Джерело

 

Next Post

Знесення 120-річного будинку Уткіна: прокуратура почала розслідування

Нд Кві 11 , 2021
  За фактом демонтажу старовинного будинку Уткіна по вул. Симона Петлюри у Шевченківському районі міста Києва розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили у столичній прокуратурі. Зазначається, що співробітниками поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури проведено огляд місця події, допитано в якості свідків очевидців та витребувано дозвільні документи щодо виконання будівельних робіт. Досудове […]
будинок Уткіна

Можливо ви пропустили?