Столичні поліцейські затримали чоловіка, який жбурнув молоток у вікно Верховної Ради

поліція
У столиці поліцейські затримали чоловіка, який пошкодив вікно будівлі Верховної Ради.
Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України.

“Сьогодні, 6 лютого, під час несення служби на прилеглій до Верховної Ради України території поліцейські полку поліції особливого призначення №2 затримали чоловіка, який пошкодив вікно адмінбудівлі. Для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції”, – зазначається у повідомленні.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 27-річний львів’янин заздалегідь підготував інструмент для пошкодження вікна – молоток – який і жбурнув у вікно. Чоловік намагався втекти, але правоохоронці зупинили порушника.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. На даний час із затриманим спілкуються слідчі.

Next Post

Біля ресторану "Велюр" заборонили паркування

Пн Лют 7 , 2022
Біля ресторану “Велюр” у Києві з’явилися дорожні знаки “Зупинка заборонена” та “Евакуація автомобіля”. Зазвичай такі вказівники встановлюють біля історичних будівель, на перевантажених ділянках автошляхів, на роздоріжжях. При порушеннях у зоні зі стрілкою проводиться евакуація автомобілів на штрафстоянку. Серед тих, хто любить перекусити в ресторані скакдального нардепа Тищенко – політики, ексчиновники, […]
Велюр

Можливо ви пропустили?