У Києві під виглядом сухостою зрубали 17 вікових дубів

дерева

Киян обурила вирубка дерев на території Національного університету біоресурсів і природокористування України. Там під виглядом сухостою знищили 17 вікових дубів.

Про це повідомляють в “Клубі Корінного Киянина” на сторінці в Facebook.

“У Голосіївському парку представники Зеленбуду зрізали 17 вікових дубів. На руках є документи про те, що вони мають право зрізати сухостій “, – зазначено в повідомленні.

При цьому дерева здорові, що видно за місцем зрізу. Відомо, що частину зрізаної деревини вже вивезли.

У прес-службі “Київзеленбуду” в коментарі для “Сегодня” заперечують свою причетність до інциденту. Відзначається, що дана територія належить університету і комунальні служби не займаються її благоустроєм. Крім того управління екології та природних ресурсів КМДА не видавало дозволу на вирубку даних дерев.

За фактом вирубки здорових дубів ініціюють перевірку. “Київзеленбуд” направив звернення до Держекоінспекції столичного округу з метою з’ясування обставин. Комунальники пообіцяли повідомити про результати перевірки

Next Post

У Києві демонтують прикраси для дворів із використаних покришок

Сб Бер 27 , 2021
У Києві задумали очистити місто від «арт-об’єктів», зроблених зі старих покришок. Про це повідомила прес-служба Дарницького району міста Києва на своїй сторінці в Фейсбук. “Потрібно розуміти, що ці “прикраси”, якими дбайливо облаштована велика частина дворів – несуть небезпеку і можливі пошкодження навколишньому середовищу і здоров’ю людей. При контакті з водою, […]
Дарниця новини

Можливо ви пропустили?