Правоохоронці знайшли більше 12 заяв про протиправні дії гвалтівників з Кагарлика

Правоохоронці виявили не менше 12 заяв про неправомірні дії колишніх поліцейських Кагарлицького відділення.

Про це повідомив народний депутат Андрій Осадчук на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, обидва фігуранти, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні дівчини, не проходили поліцейську комісію, а одному з них навіть не було призначено психофізіологічне обстеження.

Депутат зазначив, що на колишніх правоохоронців писали 12 заяв за фактом дії чи бездіяльності і вісім разів скаржилися на застосування сили. Крім цього Департамент внутрішньої безпеки проводить ще одне розслідування дій фігурантів.

“Все це наводить на гірку думку, що жахів, які трапилися в відділенні місяць назад, можна було б уникнути за умови належного реагування на попередні звернення громадян”, – сказав Осадчук.

Джерело

Next Post

Неподалік аеропорту «Київ» спалахнула серйозна пожежа

Пт Лип 3 , 2020
Існувала загроза вибуху кисневих балонів Сьогодні, 3 липня, сталася пожежа на вул. Волинській, 57 у Солом’янському районі столиці, неподалік аеропорту «Київ». Повідомлення про загорання надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 10:07. До місця пожежі було направлено рятувальників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини, інформує пресслужба столичного управління […]
пожежа

Можливо ви пропустили?