У Київській області затримали педофіла, який розбещував 5-річну дівчинку

Поліція, дівчинка

У Березані Броварського району (Київська область) поліцейські повідомили про підозру чоловікові, який розбещував 5-річну онуку своєї співмешканки. Про це повідомляє ГУНП в Київській області.

Про дії чоловіка в поліцію повідомила мати дівчинки.

«Жінка привезла дочку і сина до бабусі в гості. Поки бабуся спала в іншій кімнаті, її 49-річний співмешканець, який перебував у нетверезому стані, здійснював розпусні дії відносно дівчинки. Про це розповіла сама дівчинка, також даний факт підтвердив її старший брат, який став свідком », – повідомили в поліції.

Чоловіка затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті – тюремне ув’язнення терміном від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Next Post

Игбал Бабаев. Параллели таможенных реформ Украина-Азербайджан

Нд Лют 28 , 2021
Сегодня мы будем обсуждать вопросы, связанные с таможенным делом в Украине. У нас в гостях международный эксперт по таможенным вопросам, член Консультационного комитета ООН в группе Объединенной сети национальных экспертов по безбумажной торговле стран Азии и Тихого океана, заместитель председателя Государственного таможенного комитета Азербайджанской Республики, генерал-майор таможенной службы, доктор технических […]
Игбал Бабаев

Можливо ви пропустили?