Капітан з Києва привів вітрильну яхту до Антарктиди

Антрактида

Вимпел Київського міського крейсерського яхт-клубу з’явився на станції «Академік Вернадський» в Антарктиді. Його привіз український капітан Геннадій Старіков на вітрильній яхті Mon Coeur компанії Паганель.

Про це повідомила журналістка та учасниця КМКК Олеся Ганжа.

Геннадій Старіков є командором Київського крейсерського яхт-клубу, він став першим українським капітаном, який привів вітрильне судно на станцію.

До цього Геннадій Старіков ходив під вітрилами від Полінезії до Гренландії й від Гренландії до Вогняної Землі. Брав участь у навколосвітньому поході яхти “Купава”. Хто не в курсі, це яхта, збудована в нашому клубі капітаном Юрієм Бондарем, кругосвітка 2010-2012 років… буду пишатися!” — написала Ганжа у себе в Facebook.

Next Post

На Микільській Слобідці хочуть побудувати величезний спорткомплекс

Пн Січ 17 , 2022
На Микільській Слобідці заступник міністра молоді та спорту Матвій Бідний і заступник мера столиці Олена Говорова презентували концепцію майбутньої споруди громаді. Мета презентації — дізнатися, чи згідна громада з розміщенням будівлі на цій локації, чи потрібно підшукувати іншу ділянку. Площа ділянки, яку хочуть зайняти під будівництво — понад 6 гектарів, під пляму споруди з них потрапить 13,5 гектарів, а сама семиповерхова будівля матиме […]
спорткомплекс

Можливо ви пропустили?