СБУ оголосила підозру в зраді відомому проросійському блогеру Анатолію Шарію

шарий

Підозру оголосили за статтями “Державна зрада” і “Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками”.

Перша стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 12 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Друга передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 5 років.

На думку слідчих, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур.

Докази слідства підтверджені рядом експертних досліджень, які встановили, що в інтерв’ю і виступах Шарія є факти його підривної діяльності проти України.

Раніше ми повідомляли, що в Раді підтримали законопроєкт про збільшення штрафів за порушення ПДР

Next Post

Під Києвом ліцеїстки отруїлися невідомою речовиною, одна з них померла

Вт Лют 16 , 2021
У Боярці  в ліцеї дві учениці отруїлися невідомою речовиною. Одна з них померла, інша – перебуває в лікарні. Інцидент стався у вівторок, 16 лютого, в академічному ліцеї “Гармонія”. “Згідно з оперативними даними, дві учениці сьомого класу взяли невідомі речовини, в результаті чого отруїлися. На жаль, одну дівчинку не вдалося врятувати. […]

Можливо ви пропустили?