За минулу добу через негоду травмувалась рекордна кількість людей

Швидка

За добу швидка виїздила на травматичні випадки 158 разів.

Медики Центру екстреної медичної допомоги Києва повідомили, що за минулу добу, 11 лютого, на травматичні випадки виїздили 158 разів. Значна частка травмувань пов’язана з ожеледицею – зареєстрували 27 таких випадків.

“За два місяці через травмування на слизьких вулицях та тротуарах до нас звернулося 847 громадян, 73 з них – діти. Найбільше падають, як показує наша статистика, у Оболонському та Святошинському районах“, – повідомляє ЦЕМД.

Крім того, з настанням морозів щодоби медики фіксують випадки відморожень та переохолоджень. За учора, 11 лютого, зареєстрували два випадки відморожень та два –  переохолоджень.

“Вранці до центральної диспетчерської надійшов виклик, що біля станції метро “Чернігівська” замерзає чоловік. Ним виявився молодий швейцарець 23-х років“, – зазначають у швидкій.

Виявилося, напередодні поліція затримувала чоловіка за бійку, а вже близько 1-ї ночі його відпустили з відділку. Вранці перехожі знайшли його поблизу станції метро “Чернігівська” без взуття з ознаками переохолодження. Поліція з’ясовує обставини.

Через снігопад минулої доби карети швидкої загалом простояли у заторах понад 20 годин робочого часу. Вдень чергувало 168 бригади ЕМД, вночі – 144. Прибуття бригад ЕМД на місце екстреного виклику до 10 хвилин склало 62% від їх загальної кількости, до 20 хвилин – 27%. 11 лютого диспетчерська зареєструвала 1650 звернень громадян. У режимі екстрених виконано 1064 викликів.

Раніше ми повідомляли, що Віталій Кличко на вихідні поїхав у відпустку.

Next Post

​Столичні школи та садочки відновлюють роботу з 15 лютого

Пт Лют 12 , 2021
Із 15 лютого всі школи та садочки відновлюють роботу у звичайному режимі. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський. За прогнозами синоптиків, рясні снігопади в Києві припиняться, і на зміну їм прийде морозна погода. Комунальні служби за вихідні налаштовані подолати наслідки опадів, тож місто повернеться до звичного […]
школа

Можливо ви пропустили?