У Раді готують законопроект, який заборонить слухати музику в громадському транспорті

У Верховній Раді працюють над законопроектом, який забороняє будь-яку музику в салонах громадського транспорту.

Про це розповів депутат від “Євросолідарності” Володимир В’ятрович в ефірі каналу “Україна 24”.

“Цей закон простий, але дуже необхідний і очевидний. Його мета – обмежити можливість “акустичного насильства” над пасажирами. Пасажир не повинен розділяти якісь уподобання водія, музичні або кінематографічні. Кожен бажаючий може слухати все, що він хоче в громадському транспорті, маючи навушники, це нормальна світова і європейська практика “, – сказав він.

Депутат розповів, яке повинно бути покарання для ефективності цієї ініціативи.

“На жаль, щоб до цього прийти в Україні, потрібно прийняти окремий закон, було багато скандалів, пов’язаних з тим, що пасажирів навіть висаджували. Я теж був учасником таких гарячих суперечок. Сподіваюся, після прийняття закону такого не буде. Якщо говорити про відповідальність – вона буде лежати на перевізнику, якого можуть позбавити ліцензії. Є всі підстави для того, щоб парламент спокійно прийняв цей закон “, – сказав наредеп.

 

 

 

Next Post

Стало відомо, скільки київських підприємців оштрафували за неприбраний сніг

Пт Січ 15 , 2021
Від початку доби 15 січня 2021 року інспектори КП “Київблагоустрій” та районних державних адміністрацій столиці зробили 411 приписів та склали 42 протоколи на керівників підприємств, установ та організацій за несвоєчасне прибирання снігу на їхніх територіях. В Києві за прибиранням балансових територій установ, організацій  та підприємств стежать 98 інспекторів. Згідно з правилами […]
прибирання снігу

Можливо ви пропустили?