Школи Києва повністю перейдуть на електронні журнали, – КМДА

У період дистанційного навчання електронні журнали використовували 64% ЗЗСО міста.

Наступного року школи у місті Київ повністю перейдуть на роботу в «Електронному класному журналі». Відтак паперові версії більше не знадобляться. Про це під час наради з головами районних державних адміністрацій повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

З першого вересня майже всі 1-4 класи перейшли на роботу в системі «Електронний класний журнал». Але для повного переходу всіх класів на такий формат роботи ми маємо забезпечити підключення до інтернету в кожній школі та в кожному кабінеті, – зазначив Мондриївський.

У період дистанційного навчання електронні журнали та щоденники використовували 64% закладів загальної середньої освіти міста. Проте, окрім ведення «електронного журналу», вчителі були зобов’язані вести й паперовий варіант журналу.

 

Next Post

В Раді назвали умову запровадження в Україні повного локдауну

Пт Лис 13 , 2020
Голова парламентського комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький не виключає запровадження в Україні загальнонаціонального локдауну. Такий сценарій буде введений в разі введення протоколу сортування хворих на COVID-19.   Про це він заявив в ефірі телеканалу “1+1”. “Локдаун – він можливий, коли запрацює протокол сортування. […]
коронавірус

Можливо ви пропустили?