Стало відомо, скільки київських підприємців оштрафували за неприбраний сніг

прибирання снігу

Від початку доби 15 січня 2021 року інспектори КП “Київблагоустрій” та районних державних адміністрацій столиці зробили 411 приписів та склали 42 протоколи на керівників підприємств, установ та організацій за несвоєчасне прибирання снігу на їхніх територіях.

В Києві за прибиранням балансових територій установ, організацій  та підприємств стежать 98 інспекторів.

Згідно з правилами благоустрою Києва, територія підприємства має бути очищена від снігу та льоду в радіусі 10 метрів. За чистоту території несуть особисту відповідальність очільники організацій та підприємств. 42 будуть змушені заплатити штрафи за порушення правил благоустрою.

Наразі у Києві працюють над очищенням від снігу та льоду 5191 працівник комунальних служб та 577 одиниць снігоприбиральної техніки.

Раніше ми повідомляли, що у Верховній раді готують законопроект, що заборонить вмикати музику в громадському транспорті.

 

Next Post

Крематорій отримав великий штраф від київських екологів

Сб Січ 16 , 2021
Державна екологічна інспекція Столичного округу перевірила Київський крематорій, що розташований на Байковому кладовищі, і виявила низку порушень. За результатами перевірки встановлено факт засмічення території залишками бетонних плит, арматурою, цеглою, металобрухтом, відходами виробництва гранітних виробів тощо. Тим самим крематорій порушив низку вимог статей Земельного кодексу та Закону про відходи, повідомляє «Вечірній […]

Можливо ви пропустили?