Єдиний електронний квиток SmartTicket вже в продажу

У Києві стартував продаж квитків SmartTicket для поїздів далекого прямування і міського транспорту. Про це у вівторок, 22 вересня, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в Telegram.

“Ми продовжуємо працювати над зручними цифровими сервісами для кожного”, – написав він. Криклій зазначив, що квитки можна придбати на транспортному порталі електронних послуг e-transport.gov.ua і на SmartTicket.gov.ua.

“У листопаді разом з SkyUp і Gunsel Lines стартуємо з єдиним е-квитком для авіатранспорту і пасажирських автобусних перевезень, а також приміських поїздів Укрзалізниці”, – йдеться в повідомленні. Криклій також зазначив, що в грудні планується початок співпраці з Bolt і запуск мобільного застосунку.

Тож, якщо ви збираєтеся полетіти з Києва до Харкова і не хочете cтояти в касах і брати з собою купу папірців і різного пластика – заходьте на сайт SmartTicket.gov.ua, вибирайте квиток на літак, квиток на бориспільський експрес і, наприклад, квиток на метро. Далі вам на електронну пошту прийде один QR-код. Потім ви просто скануєте цей код через валідатор в обраному вами транспорті.

Мета проекту SmartTicket – об’єднати весь транспорт в країні – від метро до літаків, і спростити купівлю квитків. Очікується, що завдяки такій системі подорожувати всередині країни буде легше.

Раніше повідомлялося, що квиток SmartTicket надійде в продаж вже у вересні в Києві, а в подальшому його впровадять в інших містах і додадуть авіаперевізників.

Джерело

Next Post

Київські вандали зруйнували велодоріжку

Ср Вер 23 , 2020
У Солом’янському районі Києва невстановлені особи зруйнували велосипедну доріжку і тротуар. Про це повідомили на сторінці “Кіївблагоустрою” в Facebook. Акт вандалізму скоєно на проспекті Любомира Гузара, 17. Невідомі намагалися побудувати незаконний заїзд до новобудови, а в результаті зруйнували ділянку велодоріжки і тротуару. Працівники підприємства “Кіївблагоустрої” відновив об’єкти інфраструктури. Post Views: […]
вандали

Можливо ви пропустили?