У спортклубі в Києві помер чоловік

Спортклуб

Подія сталася в понеділок, 14 червня, на території фітнес-клубу SportLife, який розташований на проспекті Правди, 47, в ТРЦ “RetroVille”.

Чоловік знепритомнів у залі під час тренувань. До приїзду медиків “швидкої” чоловікові робив штучне дихання один з відвідувачів клубу. Згідно зі словами очевидців, лікар також знаходився біля чоловіка.

Повідомляється, що швидка допомога приїхала на виклик через 20 хвилин. Врятувати пацієнта їм не вдалося. За версією “Києва оперативного”, у бригади “швидкої” на місці події також були помічені проблеми з апаратурою, яка необхідна при реанімаційних діях.

“Майже годину надавали невідкладну допомогу (штучне дихання і т.д.) відвідувачу клубу SportLife RetroVille, але на жаль…До речі, допомогу надавав теж клієнт клубу, який в цей час просто займався в залі. Лікар клубу в цей час просто стояв поруч.  Швидка допомога приїхала не відразу, а лише через хвилин 20. У них ще й не вся апаратура працювала”, – пише “Київ Оперативний” в Телеграм-каналі 14 червня.

 

 

 

Next Post

У Києві велосипедист потрапив під колеса вантажівки після зіткнення з п'яним перехожим

Ср Чер 16 , 2021
У Святошинському районі Києва велосипедист потрапив під колеса вантажівки після зіткнення з п’яним перехожим. Чоловік помер на місці. Як повідомили в прес-службі поліції Київської області, попередньо відомо, що п’яний перехожий змінив траєкторію руху по тротуару і в цей момент зіткнувся з велосипедистом, який рухався назустріч. В результаті падіння велосипедист, 1993 […]
ДТП

Можливо ви пропустили?